top of page

Programa START

Àmbit de la creació

Projectes 

 

"SENSE SOSTRE" llargmetrage dirigit per Xesc Gabot i Pep Garrido, i produït per Alhena Production. Actualment en rodatge. Projecte finalitzat i estrenat.

 

"SINJAR" projecte de llargmetratge escrit per Anna Bofarull, produït per Kaboga Arts & Films, amb suport al desenvolupament de l'ICEC. Projecte en fase de rodatge

"LA SERGENT ANNA GRIMM" projecte de TV Movie basat en les novel·les de Montse Sanjuan. Projecte en fase d'escriptura

"EL PRACTICANT" projecte de llargmetratge dirigit per Carles Torras, produït per Zabriskie Films S.L. amb suport al desenvolupament de l'ICEC. Producció Netflix. Projecte en fase de postproducció

"INNOCENTS" projecte basat en la novel·la de Silvestre Viaplana "Els ossos soterrats". 

L'INFERN I LA GLORIA" projecte de llargmetratge de Carles Benpar, produït per Produccions Kilimanjaro S.L. amb suport al desenvolupament del l'ICEC. Projecte en fase de desenvolupament.

"LA DONA IL·LEGAL" projecte de llargmetratge dirigit per Ramón Termens, produït per Segarra Films S.L. amb suport a la producción de l'ICEC. Projecte en fase de postproducció.

Programa START

Àmbit de l'empreneduría

Projectes actuals

Projecte START UP "FILMAUTOR" Fase final incubadora.

El programa START és un programa pel desenvolupament de noves inciatives d'emprenaduria empresarial en el sector audiovisual, i pel desenvolupament de nous projectes de producció audiovisual i multimèdia en la seva fase inicial..

Cóm funciona?

El programa START és un programa obert que opera amb convocatòries per projectes concrets (per projectes per entrar en fase de producció durant el 2021, la convocatòria es tanca el 15 de maig de 2020) o per iniciatives que rep el  CECAAC en qualsevol moment de l'any. Un cop rebuda la proposta de projecte et convocarem a un pitching per conèixer el projecte. Si el projecte ens interessa a tots, farem un pla de viabilitat i un calendari amb els objectius.

Quin tipus de projectes?

Àmbit de la creació. Llargmetratges, curtmetrates, documentals de creació, tvmovies i formats innovadors, en especial aquells que ajudin a desenvolupar el sector cinematogràfic i audiovisual a la ciutat de Lleida i a les Terres de Lleida. Projectes originals o basats en obres literàries i projectes amb capacitat d'internacionalització. 

Àmbit de l'empreneduría. Iniciatives de noves empreses en l'àmbit de la producció, distribució i difusió del cinema, especialment aquelles que tinguin vocació internacional. 

Com participem?

Depenen del projecte participem en alguna, o en totes les fases de desenvolupament. Amb consultoria, prefinançament, recerca de recursos i partners, generació i suport de crowfunding, coordinant projectes cooperatius o de suport empresarial.

Explica'ns el teu projecte i ens posarem en contacte amb tu

Explica'ns el teu projecte i en parlem! Ens posarem en contacte amb tu abans de 10 dies laborables. Si vols pots afegir el teu número de telèfon.

¡Bien! Mensaje recibido

bottom of page