top of page

El CECAAC col·labora amb el rodatge del teaser del film 'L'infern i la glòria'

El CECAAC, mitjança el programa START de desenvolupament a la producció, col·labora amb produccions Kilimajaro en el rodatge del teaser del projecte de llargmetratge "L'Infern i la Glòria', product per Produccions Kilimajaro, i dirigit per Carles Benpar (guanyador de dos Goyas pels seus films 'Cineastes contra magnats' i Cineastes en accoó') El fim está ambientat a la Catalunya del 1715, és el relat dels darrers dies a la vida del General Josep Moragues, militar que va combatre les tropes borbòniques del rei Felip V i del seu avi, el rei Lluís XIV de França al llarg de la Guerra de Successió, patint per part del Borbó espanyol un final esfereïdor, a fi i efecte de servir com escarni per a tot el país. Després de la seva compareixença davant el capità general borbònic Tserclaes, Moragues decideix fugir a Mallorca amb la intenció de revitalitzar la resistència al Borbó.


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page