El CECAAC col·labora amb el rodatge del teaser del film 'L'infern i la glòria'

El CECAAC, mitjança el programa START de desenvolupament a la producció, col·labora amb produccions Kilimajaro en el rodatge del teaser del projecte de llargmetratge "L'Infern i la Glòria', product per Produccions Kilimajaro, i dirigit per Carles Benpar (guanyador de dos Goyas pels seus films 'Cineastes contra magnats' i Cineastes en accoó') El fim está ambientat a la Catalunya del 1715, és el relat dels darrers dies a la vida del General Josep Moragues, militar que va combatre les tropes borbòniques del rei Felip V i del seu avi, el rei Lluís XIV de França al llarg de la Guerra de Successió, patint per part del Borbó espanyol un final esfereïdor, a fi i efecte de servir com escarni per a tot el país. Després de la seva compareixença davant el capità general borbònic Tserclaes, Moragues decideix fugir a Mallorca amb la intenció de revitalitzar la resistència al Borbó.


Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes