top of page

Estrena de 'Lletres dins la boira' al festival "El Segre de Negre"El diijous 24 de Maig, s’estrena el documental ‘Lletres dins la boira’, en el marc de la tercera edició d’El Segre de Negre.

Es tracta d’un documental dirigit pel lleidatà Octavi Espluga, que té com a protagonistes catorze autors literaris de novel·la negra de les nostres terres.

Els escriptors ens descobriran davant de les càmeres, quines són les seves fonts d’inspiració, els seus processos de creació i la seva visió de la literatura de gènere negre. Montse Sanjuan s’ha encarregat del guió i n’és una de les protagonistes juntament amb Ramona Solé, Rafa Melero, Alexandra Cuadrat, Miquel Àngel Estradé, Marta Esparza, Carles Mentuy, Llorenç Capdevila, David Marín, Ramon Usall, Francesc Pané, Emili Bayo, Pep Coll i el mallorquí Sebastià Benassar. A més, el treball també comptarà amb recreacions insinuades d’algunes escenes de les trames.

Es tracta d’un projecte impulsat pel Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya (CECAC). Santi Lapeira, el seu director, s’encarregarà del col·loqui en companyia de la guionista, l’escriptor Llorenç Capdevila i el director del documental. L’estrena tindrà lloc al Cafè del Teatre de l’Escorxador a les 7 de la tarda del dijous, 24 de maig.

Durant la projecció d’aquest treball, el grup de dibuixants de carrer Urban Sketchers aportaran la seva visió particular de la vetllada, fent allò que els distingeix, dibuixos en viu i en directe d’allò que tenen al davant.


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page