top of page

El CECAAC roda "Dir Pedrolo" al teatre de l'Excorxador de Lleida.

El CECAAC roda al teatre de L'Excorxador de Lleida "Dir Pedrolo" l'adaptació de l'obra teatral de Rosa Mesalles del mateix titol,. "dir Pedrolo" és un espectacle literari íntim, de petit format i multidisciplinari produït per l’Ajuntament de LLEIDA, amb idea, guió i direcció de Rosa Mesalles, on es fa un recorregut per la vida i l’obra de Manuel de Pedrolo amb l’objectiu de posar en valor la figura polifacètica de l’escriptor segarrenc i de la seva copiosa i variada obra i restituir-les (figura i obra) en el lloc destacat que es mereixen dins de la literatura catalana. L'objectiu de la producció és difondre la figura de Pedrolo en l'àmbit escolar.


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page