'Amics per sempre' una tv movie participada pel CECAAC

L'estiu del 2017 va fer

25 anys que Barcelona celebrava els seus primers i únics Jocs Olímpics. Per recordar un esdeveniment que va canviar radicalment l'aparença i la vida de la capital catalana, Televisió de Catalunya estrenarà "Amics per sempre", una història que reivindica la força i la importància de l'amistat i que traça una panoràmica dels anys 90, en especial de la sotragada que va suposar la cita olímpica per a la majoria d'habitants de Barcelona.

La història del propietari d'un xiringuito de la Barceloneta, el Carles, serveix com a fil conductor per explicar els fets més transcendents dels Jocs. Tot i ser una pel·lícula concebuda per celebrar una efemèride, el cineasta Román Parrado, que també és director d'"Ebre, el bressol de la batalla", ha defugit d'una perspectiva documental a partir de la combinació d'imatges d'arxiu i de recreacions, per exemple, dels moments previs a la cerimònia d'inauguració.

Òscar Muñoz, Betsy Túrnez i Zoe Stein protagonitzen aquesta pel·lícula, que també compta amb un repartiment format per Lluís Villanueva, Pol López, Boris Ruiz, Abraham Levy, Marta Bayarri i Ernesto Collado.

És una producció de Som Batabat, Lastor Media i TV3, amb producció associada d'Impulsa Film i la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, el Comitè Olímpic Internacional, el CECAAC i Damm.


Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes