El CECAAC participa en la taula rodona organitzada pel festival GALACTICAT


El festival de cinema fantàstic de Ponent, Galàcticat, va organitzar diumenge 11 de juny, una taula rodona sobre la situació de l'audiovisual català. Varen participar la realitzadora Denis Castro, els productors Paco Poch i Ramón Vidal l'exhibidor Pere Aumedes, el director del festival David Ferreres i el director del CECAAC, Santi Lapeira.El director del CECAAC va anunciar el suport del Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya al festival i "la voluntat de treballar conjuntament per fomentar la nova creació".


Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square