top of page

El festival "El Segre de negre" incorpora el cinema al seu programa

Fruit d'un acord entre Editorial Pagès, organitzadors del festival de novel·la negra "El Segre de Negre", i els cinemes ScreenBox Funatic de Lleida i el CECAAC, el certamen ha incorporat el cinema al seu programa, amb la preestrena de la pel·lícula "Las confesiones" de Roberto Andó, protagonitzada per Toni Servillo i Daniel Auteuil i una taula rodona sobre "Literatura i cinema negre" amb les escriptores Anna M. Villallonga, Montse Sanjuan, i les cineastes Judit Colell i Neith Sentis. També s'ha projectat "A l'ombra de la muntanya" el guardonat curtmetratge de Neith Sentis.


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page