top of page

El CECAAC i el Festival de Cinema Fantàstic de Ponent fomentaran el coneixement entre el nous creado

El CECAAC, Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals i el GALACTICAT han arribat a un acord de col·laboració per a oferir als joves cineastes que participin al Concurs GALACTICURT la oportunitat de conèixer l’Edifici Màgical i de participar en una sessió enregistrada de Càsting en la que els alumnes passaràn per davant i per darrera de les càmeres per a posar-se en la pell tant dels actors com dels directors de càsting.


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page