top of page

Rodatge de "Vida Privada" la minisèrie dirigida por Silvia Munt


"Vida Privada" és una minisèrie basada en la novel·la de Josep Maria de Sagarra, dirigida per Sílvia Munt, amb un format de 2 capítols de 85 minuts.La historia de “Vida Privada” abasta tres anys de la vida dels protagonistes en unperíode clau de la història del s.XX. Considerada una de les novel·les mésrepresentatives de la societat Barcelonina de finals dels anys 20, l’obra esdevé unprodigi del “retrat humà” amb el qual Sagarra aconsegueix construir una representaciócrua però fidedigna d’una època de grans canvis determinants per l’aristocràcia catalana. La miniserie és una producción de Oberón Cinematográfica per a Televisió de Catalunya, amb producción asociada d'Impulsafilm del CECAAC que es rodarà a Lleida i Cervera entre d'altres localitzacions i es postproduïrà a les instalacions del Magical Media, a Lleida.


SINOPSI

Entre el final de la Dictadura de Primo de Rivera i la Segona República es produeix ladecadència total dels Lloberola, una família aristòcrata barcelonesa, completamentarruïnada per la incapacitat del seu patriarca per adaptar-se als nous temps. El seuprimogènit, Frederic, no aconseguirà mantenir el seu estatus, víctima d’aquesta mateixa debilitat heretada, però el seu fill menor, Guillem, lluitarà per tornar a lacúspide costi el que costi i sense cap mena d’escrúpols. La néta del Marqués deLloberola, Maria Lluïsa, desafiarà l’ordre establert, convertint-se en la primera dona treballadora de la seva estirp.


http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-migdia/silvia-munt-dirigeix-una-miniserie-de-dos-episodis-basada-en-la-novella-vida-privada-de-sagarra/video/5663968/

#SilviaMunt #VidaPrivada

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page