top of page
ANUNCI OK LLEIDA FILM COMMISSION MOSTRA
PROGRAMA D'IMPULS A LA PRODUCCIÓ

El programa Impulsa tiene el objetivo de iniciar y participar nuevas producciones, especialmente aquellas que aprovechen los recursos humanos y técnicos del centro de producción de Lleida. Las producciones en las que ha participado el programa durante el periodo 2017 -2019 han sido:

-"VIDA PRIVADA" mini-serie de TV basada en la obra de J.M. Sagarra, dirigida por Silvia Munt, con Pablo Derqui, Aida Folch. 

-"MIQUEL PORTER, LA REVOLUCIÓ DEL SOMRIURE I EL BON HUMOR" documental para TV co-producido con Mallerich Films y TV3 Televisió de Catalunya.

-"EL PATI I LA LLUNA" documental producido en el marco del convenio entre el CECAAC y el CIRE del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

-"CENESTESIA" largometraje dirigido por Joan Vall Karsunke con Mario Gas, José Maria Blanco, Nausica Bonnin, y Belén Fabra.

-"LLETRES DINS LA BOIRA" (Letras en la niebla) Un documental sobre el auge de la novela negra en Lleida, con sus autoras y autores como protagonistas.

-'DIR PEDROLO' Documental

-'ÈXODE' TV Movie dirigida por Ramon Parrado  (En post-producción)

-'TOCATS PEL FOC' TV Movie  (En post-producción) Protagonizada por Sergio Cervera, Belén Fabra, Mireia Oriol, Jordi Cadellans, i Nil Cardoner.

-'SINJAR' Largometraje en co-producción internacional dirigido por Anna Bofarull. (En preparación)

-'EL PRACTICANTE' Largometraje dirigido por Carles Torras (En preparación)

 

El programa Impulsa té l'objectiu d'iniciar i participar en noves produccions, en especial aquelles que aprofiten els recursos humans i tècnics del centre de producció de Lleida. Les produccions participadas del programa durant l'any 2017 i que s'estrenen a partir d'abril de 2018, són:

-"VIDA PRIVADA" minisèrie de TV basada en l'obra de J.M. de Sagarra, dirigida per Silvia Munt, ambos Pablo Derqui, Aida Folch i Francesc Garrido, entre d'altres.

-"MIQUEL PORTER, LA REVOLUCIÓ DEL SOMRIURE I EL BON HUMOR" documental per TV coproducto amb Mallerich Films i TV3 Televisió de Catalunya.

-"EL PATI I LA LLUNA" documental produït en el marco del conveni entre el CECAAC i el CIRE del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

-"CENESTESIA" llargmetratge dirigit por Joan Vall Karsunke amb Mario Gas, José Maria Blanco, Nausica Bonnin, i Belén Fabra.

-"LLETRES DINS LA BOIRA" Un documental que ens parla de l'èxit de la novel·la negra a Lleida, amb les seves autores els seus autors com a protagonistes.

-'ÈXODE' TV Movie amb SetMa`gil Audiovisual i TV3,  dirigida per Ramon Parrado  (En post-producción) 

-'TOCATS PEL FOC' TV Movie  (En postproducció) Protagonitzat per Sergi Cervera, Belén Fabra, Mireia Oriol, Jordi Cadellans, i Nil Cardoner.

-'SINJAR' Llargmetratge  en co-producció internacional dirigir per Anna Bofarull. (En preparació)

-'EL PRACTICANT' Llargmetratge dirigit per Carles Torras (En preparació)

 

 

MÉS INFORMACIÓ A:

www.impulsafilm.com

Convocatòria de nous projectes 2020 

El CECAAC obre un periode de selección per a projectes de llargmetrage i de curtmetratge en règim de coproducció o producció associada, que tinguin prevista la seva producció l'any 2021 I no superin un pressupost de 1.2000.000.- Euros 

Envian's un correu amb el dossier del projecte especificant la fase de desenvolupament o de preproducció en la que es troba. (La convocatòria es tancarà el 15 de maig de 2020)

¡Gracias! Mensaje enviado.

bottom of page