top of page

Turó de Gardeny

Edifici Magical

PARC CIENTIFIC TECNOLÒGIC

I AGROALIMENTARI DE LLEIDA

 

 

CENTRE EXPERIMENTAL DE LA CINEMATOGRAFIA I LES ARTS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA

Som un centre de creació, producció i assaig, especialitzat en el cinema d'autor, el documental de creació, el cinema per a la televisió i els nous formats audiovisuals. El Col·legi de directors i directores de cinema de Catalunya desenvolupa el seu Cinemalab i el pla de formació al CECAAC, que té la seva seu a la ciutat de Lleida, al Parc Científic, Tecnològic i Agroalimentari de Gardeny.
20190426_producers-on-the-move.jpg_21276

CINEFUTURO

FESTIVALS

Carles Torras

Descobreix les activitats i premis del CECAAC en aquests festivals

Jornades professionals I Premi Cinefuturo Latino a la Mostra

mostradelleida-la-mostra-de-cinema-llati

Premi Galacticat-CECAAC

POSTER GALACTICAT 2019.jpg
rpr1p3ll.jpg

Anna Bofarull

CARTELL SOM 10_19.jpg
BOFARULL EN CANNES 2019 .jpg
EL PILAR en la Filmoteca 23 de mayo 2019

El CECAAC a CANNES 2019

CARLES TORRAS SELECCIONAT A 'PRODUCERS ON THE MOVE' DEL FESTIVAL DE CANNES

European Film Promotion (EFP) ha  seleccionat vint productors europeus pel Festival de Cannes 2019 per participar a la iniciativa Producers on the Move al Marché du Film de Cannes. Entre els productors seleccionats trobem Carles Torras, de l'empresa catalana Zabriskie Films I productor resident del CECAAC. 

Aquesta selecció es realitza des de fa vint anys, i hi figuren vint dels productors europeus més prometedors. 

L'exclusiu grup de productors participarà així en un programa específicament dissenyat per avançar i fomentar les coproduccions internacionals, així com per intensificar l'intercanvi d'experiències professionals. El suport a la creació de noves xarxes professionals és un dels objectius perseguits. 

L'any 2007, Torras va fundar Zabriskie Films a Barcelona, després de dirigir pel·lícules com 'Trash' o 'Joves'. L'any 2011 va produir la seva tercera pel·lícula, 'Open 24h', i el 2013 el documental 'American Jesus', d'Aram Garriga. Posteriorment va realitzar la seva primera incursió a la producció de ficció en anglès amb 'Callback' (un thriller dramàtic rodat a Nova York, guardonat amb tres Biznagues al Festival de Málaga de 2016). A l'actualitat, Carles treballa a la postproducció d''American Satan' (el nou documental de Garriga) i 'Tocats pel Foc' on ha estat productor asociar i coproductos executiu i està desenvolupant el seu nou llargmetratge propi, el thriller psicològic 'The Paramedic', així com la sèrie de ciència ficció 'The Invasion', d'Hèctor Hernández 

Producers on the Move és una iniciativa d'European Film Promotion (EFP), que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

ANNA BOFARULL AMB 'SINJAR' A LA CINEFOUNDATION DEL FESTIVAL DE CANNES

La directora Anna Bofarull desenvolupa el seu nou projecte, seleccionat per la Cinefoundation, a les jornades de treball que tenen lloc durant el festival, per completar el finançament del projecte en règim de coproducción internacional.

 

LA FILMOTECA ACULL LA PREMIÈRE DEL DOCUMENTAL 'EL PILAR' UN FILM AMB LA PARTICIPACIÓ DEL CECAAC

La realizadora Esther Casses va estrenar a la Filmoteca de Catalunya el seu documental 'EL PILAR', un homentage al cinema de resistència política filmat, produït i difós a Espanya entre el 1967 i el 1978. (Sala Chomón. Dijous, 23 de maig a les 20.00h.) El film, amb la sala plena, va tener una gran acollida i va ser presentar pel director de la Filmoteca de Catalunya, Esteve Riambau. 

Rodatges

LA DONA IL·LEGAL és titol del film de llargmetratge dirigit pel lleidatà Ramon Termens. El film s'ha rodat al llarg de tres setmanes a la ciutat de Lleida. Amb exteriors I interiors diversos de la cuitas, amb la col·laboració del Ajuntament de Lleida, la Lleida Film Commission i el suport del CECAAC. 

Properes convocatòries / Próximas convocatorias

Pemi destinat al foment de la producció de curtmetratges I el nou talent.

Termini de la conovocatòria: 15 de juliol de 2019

Convocatòria pel 2019

_RODATGE_LA_DONA_IL·LEGAL_A_LA_PAERIA_.J

El Programa Impulsa obre la seva convocatòria el 20 de maig de 2019 per participar en nous projectes de producció, que tinguïn previst el seu rodatge i periode de postproducció l'any 2020. Termini de la convocatòria: 21 de juny de 2019 (CONVOCATÒRIA TANCADA)

ANUNCI OK cecaac mostra 2019.jpg

Convocatòria pel 2019

ANUNCI OK LLEIDA FILM COMMISSION MOSTRA

LLEIDA B.S.O. és un programa de promoció d'enregistraments de bandes sonores, produïdes amb la participació de compositors i/o músics lleidatans, per a llargmetratges, sèries i documentals. Si tens un projecte de producció pel 2019 i vols enregistrar la teva banda sonora a Lleida possa`t en contacte amb nosaltres.

Termini de la convocatòria : 21 de juny de 2019 (CONVOCATÒRIA TANCADA).

 

 

ANUNCI BSO.jpg

Convocatòria pel 2019

bottom of page